dilluns, 29 de desembre del 2008

Edublocs

Quan vam començar l'assignatura de ntae el professor ens va dir que haviem de crear i seguir un blog on possesim comentaris relacionats amb l'educació. Com ja fa temps que segueixo aquest blog en aquesta actualització parlaré dels edublocs.
Un blog és un lloc web periòdicament actualitzat que recopila cronològicament texts o artícles d'un o varis autors , apareixent primer el més recent, on l'autor conserva sempre la llibertat de publicar el que creu convenient.
En canvi es considera i s'anomena edubloc a un weblog que s'utilitza amb finalitats educatives o entorns d'aprenentatge tant per professors com per a alumnes.
http://es.wikipedia.org/wiki/Edublog


Crec que els edublogs en l'àmbit educatiu són una molt bona eina per aprendre ja que permeten que t'assebentis del tema que l'autor del blog ha estat pensant, informant-se...i permet també al professor poder ampliar les seves explicacions o posar-les per escrit per tal de que tots els alumnes hi tinguin fàcil accés. També permet als alumnes de comentar l'actualització, posar-hi dubtes, opinions...

1 comentari:

croac ha dit...

Blocs educatius =)Em sembla una bona idea (millor que certes pàgines que s'han ficat de moda actualment... lala (8))
¿Poden arribar a censurar-los?
O hi ha lliure expressió al 100 %?
Salut!